Dag 7 och 8

Publicerad 2016-01-11 20:19:57 i

Hann inte blogga igår så kör båda dgr idag :) 
Tycker det går lättare och lättare men det pendlar väldigt. I går var det både vetelängd och flera pkt kakor här hemma så det svullades för fullt. Men självklart inte av mig:) Mitt barnbarn la ett ballerina kex på bordet framför mig där jag satt och det var som den där jävla kakan låg där och psyka mig kom och ät upp mig:) Till Slut var jag tvungen att ta den och slänga den i papperskorgen. Åt brocolimos och falukorv till.middag. När vi skulle titta på så ska det låta så plocka dottern fram en godispåse åh vad jag vill ta hela påsen och bara proppa i mig men bara stålsätta sig och tänka bort hur gott godis är :) 
Idag har jag inte haft några begär efter nåt sött el hört några kakor prata så det är ju bra 😆
Det går så mycket lättare på vardagarna. Helgen är så förknippat med att äta något sött och gott 😊 Men målet är ju att få bort det betendet och få andra nyttigare betenden 😊

Nu måste jag ila.
Hörs snart igen.
Kram A ❤ 

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2016-01-11 21:55:52

Ja,det blir prövningar hela tiden och jag brukar tänka att jag väljer att inte äta, det blir lättare. Om jag tänker att jag inte får då blir jag galet sugen! Min prövning för tillfället är att få till nya rutiner med maten då jag börjat jobba igen efter en föräldraledighet.

Svar: Tack för tipset ska tänka på det nästa gång jag blir sugen 😊
lchfannasvis.blogg.se

Postat av: Paula

Publicerad 2016-01-18 10:24:31

Hejsan! Jag läste en gång, att när man blir sugen på något sött, så då har man inte ätit tillräckligt med fett. Ta en sked kokosolja eller gör ostrulle (eller flera) med lite smör. Mig har det hjälpt mycket när sötsuget ökar så då kan man vända det. Eller ta ett ägg med lite majonnäs. Fett, Fett, Fett !!! Ta det till hjälp! Trevligt dag till dig. Kram/Paula ;)

Postat av: Linda i Malmö

Publicerad 2016-01-21 19:17:40

Hej!
Var blir du av?? Vi är säkert fler som undrar.... Dåligt med tid? Eller har du trillat i sockerfällan..? Kom igen, vi gör detta tillsammans! Det går uppochner.... Ser fram emot ditt nästa inlägg. Nu kör vi!!!!💕Styrka till dig!

Svar: Förlåt kommer ett blogginlägg inom kort. Kram
lchfannasvis.blogg.se

Postat av: GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Publicerad 2016-01-21 19:38:53

Duktig du är! :)

sv: Tack! :) Visst har jag det, här kan du hitta det - http://goforfit.se/2015/april/veckans-inlagg.html

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela