Dag 6

Publicerad 2016-01-09 18:58:49 i

Då var det lördag och 6 dagen i mitt nya liv. Idag har humöret pendlat väldigt mycket upp och ner svårt att stå emot sockersuget när de runt mig har ätit lördags godis. Kom på mig själv vid ett tillfälle med handen i godispåsen det går liksom på automatik men tog ingen godis. Varit på julgrannsplundring idag med mitt barnbarn och där serverades mycket gott fika bröd och barnen fick godispåsar när jag var liten och gick på julgrannsplundring så fick man frukt och en ask russin i sin påse men idag var det bara godis. 
Vi dansa runt granen en timme och sen blev det fika jag varken drack el åt något då det inte fanns något som.passa min kost. 
Till middag blev det karré med beasås och hemgjort vitlökssmör. De andra åt potatisgratäng till men jag smörstekte lite färska champinjoner och hällde sen på lite grädde och lät de sen stå och koka in lite det blev väldigt gott. 😊
Att jag har fått det vi kvinnor har en gång månaden gör ju inte mitt sötsug mindre men bara stå ut. När jag tänker på hur mycket jag behöver gå ner i vikt för att bli normal viktig så kan jag bli helt gråtfärdig och det känns som det kommer att ta 100 år. Men jag har i alla fall tagit tag i det nu en gång för alla och det får väl ta den tid det tar. Skam den som ger sig. 

Vi hörs imorgon igen.
Kram A ❤ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela