Dag 3

Publicerad 2016-01-06 16:16:58 i

Vaknade till 18 minus ute och sprängande huvudvärk ogillas skarpt både kylan och huvudvärken :( 
La mig i ett varmt bad och hoppades kl skulle gå fort så jag fick äta nåt :) 
När kl slog  12 åt jag kyckling rester från gårdagens middag och spenat älskar spenat.
Har städat lite idag började igår kväll med att plocka bort alla julsaker. Men jag städar bäst när jag är ensam hemma vilket jag inte var så tar en noggrannare städning en annan dag :) 
I går efter jobbet kände jag mig lite irriterad och tålamodet var på noll. Men bara kämpa på vet ju att det går över när sockerbegäret lämnat min kropp. Att ens humör kan förändras så pga lite socker. Hade en mjölkchoklad i bilen igår och min första tanke var åh vad gott precis vad jag behöver, men kom på mig själv och slängde chokladen på min yngsta dotter och sa ät upp det här el släng det. 
När vi var in på affären så ville dottern ha marängsviss och hon tyckte jag kunde una mig det jag också och första tanken var att klart jag kan men den ändrades genast när jag insåg vad det var hon ville ha. Här ska inte unnas ett förbannat dugg det har jag haft som ursäkt länge och nu får det vara stopp en gång för alla.
Möjligtvis i framtiden att jag har en "ätar" dag men dit är det långt och inte ens någon idé att tänka på nu. 
Igår till middag åt jag en grillad kyckling och beasås. Vid 19 gjorde jag iordning en tallrik med lite brieost och några korv skivor medan dottern och barnbarnet åt marängsviss 😊
Hade tänkt ta tag i mina promenader men det går inte i den här kylan spelar ingen roll hur jag klär mig jag fryser alltid. Och vilka skor jag än använder så fryser jag så mycket om fötterna att jag till Slut inte ens har någon känsel kvar i tårna. Så jag ska ta tag i träningen men börjar med att få in kosten och sen när det blir lite varmare så kommer promenaderna också. 
Tanken är att även skaffa ett gymkort har bara inte bestämt mig för vilket gym ännu. Vi har några att välja på trots att det är en ganska liten stad jag bor i 😊

Kämpa på där ute tillsammans är vi starka.

Kram A ❤ 

Kommentarer

Postat av: Linda i Malmö

Publicerad 2016-01-06 18:21:53

Brrrrr låter kallt... Här är bara -4 grader.
Huvudvärk har jag oxå haft ett par dagar. Det är ju abstinensen... Skönt när det går över, för det är jättejobbigt. Jag har oxå haft "belöningstankar". Bra att du oxå klarar stå emot dem!!! Det dröjer faktiskt inte så länge förrän värsta sötsuget är borta. Det är fantastiskt. Och läskigt samtidigt.... att man varit så beroende.
Kämpa på!
Kram/L😊

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-01-06 20:20:16

Bra att du stod emot! Det är sockermonstret som luras och tycker att vi ska unna oss i tid och otid. Jag tror att det är smart av dig att koncentrera dig på maten först och ta träningen senare. Oftast vill man så mycket och då faller allt, av egen erfarenhet...Kämpa på, det blir lättare och du kommer att känna dig stolt över dig själv att du orkade stå på dig!

Svar: Tack för ditt pepp. kram
lchfannasvis.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela