Dag 2

Publicerad 2016-01-05 12:16:59 i

Hej :) 
Vad roligt att jag fått så bra respons på min blogg och att vi är flera med samma mål att gå ner då kan vi peppa varandra. 
Första dagen gick galant blev lite konstigt med mattiderna då jag gick intro på nya jobbet och fick rätta mig efter dom när jag kunde ta min rast. Så kl 12 åt jag två kokta ägg några skivor brieost och några skivor korv. Kl 16 på min rast åt jag två hemmagjorda pannbiffar med hemgjort kryddsmör och några skivor brieost. Då jag inte var hemma förens kl 21 så åt jag inget mer den dagen då min fasta börjar kl 20.00
Trodde jag skulle vara tok hungrig men det enda jag kände var lite sug efter något gott men åt så klart inget, tog ett glas pepsimax i stället. Det är min last här i livet dricker alldeles för mycket av det men så svårt att sluta. Men jag dricker inte kaffe jag röker inte så någon last borde man väl få ha? 😊 Hur är det med er har ni någon last ni ej vill/ kan sluta med? 
En annan sak jag funderar på är hur ofta ska man väga sig? El ska man låta bli det helt och gå på hur kläderna sitter i stället? Måste mäta mig det har jag inte hunnit gjort ännu. 

Nu har jag ätit dagens första mål som blev lika som igår till lunchen. Så länge hungern och suget håller sig borta så går det här som en dans 😊

Rasten är Slut och dags att jobba ett par timmar till.

Kram A ❤ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela